Dönem Sonu Toplantısını Gerçekleştirdik

2020-2021 eğitim-öğretim yılı sene sonu toplantısını yaptık. Bir dönemin daha sonuna yaklaşırken yaptığımız çevrimiçi toplantısı ile dönemi değerlendirdik.

Toplantıyı müdürümüz Uğur Sürer açtı, dönemin genel değerlendirmesini yaptı. Öğrenci ve velilerle uzaktan eğitim sürecinde bağlantı kurulmasının önemine değindi, dönem sonu işlemleri hakkında bilgi verdi, 4. sınıflar için seçmeli dersler hususunda yapılacakları hatırlattı ve devam-devamsızlık durumlarının istatistiklerini verdi.

Toplantıda öğretmenlerimiz de dönemi değerlendirdi. Öğrencilerin ve velilerin uzaktan eğitime iyi adapte olduğunu ve derslere katılımın üst düzey olduğunu dile getirdiler. Derslere katılamayan öğrenciler için çözüm önerileri getirdiler.

Okul müdürümüz Uğur Sürer, verimli bir dönem geçirdiğimizi ifade etti ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Bu süreçte mesai kavramını hiçe sayarak çalışmalarını sürdüren, eğitim-öğretimin aksamamasını sağlayan idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


05-01-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi